ȘOFER PROFESIONIST ROMÂN, PRINS ÎN TIMP CE FURA MOTORINĂ DE LA ALT CAMION

Un șofer profesionist român, în vârstă de 27 de ani, a fost arestat, în Germania, după ce a fost prins că fura motorină într-o parcare.

Polițiștii l-au prins în flagrant, în timp ce șoferul român de camion trăgea motorină dintr-un alt camion.
O patrulă de poliție din Neuburg a depistat un camion cu o semiremorcă care stătea lângă un alt camion parcat, în jurul orei 00:35, după miezul nopții, în parcarea B16 din Burgwaldberg. După sosirea polițiștilor, camionul românesc a plecat. Polițiștii au găsit deschis capacul de la rezervorul de combustibil al camionului parcat, potrivit Ingolstadt-reporter.de.
Camionul înmatriculat în România a fost oprit de poliție la intersecția B16 spre Oberhausen.
„Șoferul era un șofer român de 27 de ani”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Neuburg. Și a adăugat: „O pompă cu furtun care ducea la rezervor era conectată la capul tractor.”.
Ulterior, o verificare a arătat că rezervorul unui camion cu semiremorcă cu numere de înmatriculare germane a fost deschis și că 400 de litri de combustibil diesel au fost pompate din rezervor. Mai mult, și capacul rezervorului unui camion cu semiremorcă înmatriculat în Lituania a fost spart, dar, din fericire, niciun litru de motorină nu a fost scos.
Potrivit poliției, valoarea bunurilor furate este în jur de 400 de euro. Poliția a declarat pagubele materiale suferite pentru o sumă de aproximativ 100 de euro.
Șoferul român a fost arestat provizoriu de către ofițeri. După consultarea Parchetului, după achitarea unei garanții și desemnarea unui destinatar autorizat pentru momentul în care măsurile poliției vor fi finalizate, românul a fost eliberat miercuri dimineață.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *