Șofer român de TIR, a murit imediat după ce a oprit pe autostradă și a coborât din cabină

Se putea întâmpla un adevărat dezastru pe o autostradă din Italia, dacă șoferul unui camion nu ar fi reușit să parcheze înainte să fie victima, cel mai probabil, a unui infarct. El a reușit să parcheze camionul, apoi imediat ce s-a dat jos din cabină a decedat.

Astfel, luni, în jurul orei 13.30, un șofer român de camion, în vârstă de 46 de ani, care călătorea de-a lungul autostrăzii A21 în porțiunea dintre Cremona și Pontevico, imediat după ce a trecut ieșirea Robecco-Pontevico către Piacenza s-a simți rău și a reușit să parcheze camionul, evitând astfel alte posibile accidente. El a avut doar timp să parcheze camionul cât mai aproape de parapet, a coborât și a căzut la pământ fără viață. 

Unii șoferi care treceau au alertat salvarea, pompierii și poliția, însă nu au putut face nimic pentru șoferul camionului, în ciuda faptului că au practicat pentru mult timp manevre de resuscitare. 

Nu au fost implicate alte vehicule și au existat doar repercusiuni minore asupra traficului: calea de sud a fost închisă pentru câteva minute.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *