Șofer român de TIR, bătut de patronul spaniol: „Am văzut moartea cu ochii”

Un șofer de tir a fost bătut de patronul spaniol pe motiv că și-a cerut drepturile bănești pentru orele suplimentare lucrate.

Bărbatul a povestit cum s-a ajuns la situația în care și-a văzut moartea cu ochii.

„E ceva ce nu mi-am imaginat niciodată că se va întâmpla. În ultima vreme am cam avut probleme cu patronii mei de la firmă. Inițial au fost probleme mici. Acum am avut niște probleme personale și am avut nevoie de niște bani, mai exact 2400 euro. Am făcut cea mai mare greșeală a vieții mele să le cer acestă sumă patronilor ca și un avans. Aveam neapărată nevoie de bani și a acceptat. Am întrebat când îi pot returna și mi-a zis că oricând vreau. Toată treaba n-a pornit însă de la bani. Am trecut pe la birouri. Am ajuns, toate bune, dar când să semnez actele a venit patronul și m-a întrebat cum sunt și am zis că nu-s tocmai ok. Am avut o bulină neagră așa cum se zice pe la noi că nu am anunțat că se stricase camionul, dar nici nu știam că e stricat, oricum astea sunt niște înțelegeri între noi.

Patronul m-a chemat la el în birou. L-am văzut că s-a enervat și m-a întrebat câte luni mai am de stat aici și să-i returnez banii, câte 400 euro timp de 6 luni. Dintr-una în alta s-a enervat și mai tare și mi-a zis că are nevoie de bani înapoi acum. Și eu am zis că am nevoie de bani pentru ore extra, pentru ore de noapte și alte chestii care mi se cuvin. Am făcut un rezumat la toată chestia asta și am zis că nu e nici o problemă, vom vorbi altă dată. Omul s-a enervat și i s-a părut că-l ameninț. S-a repezit asupra mea și mi-a rupt hainele de pe mine. Așa cum mă vedeți(vedeți fotografia articolului-n.r.) , așa am ajuns acasă. S-a repezit să mă arunce dintr-un colț în altul. I-am zis că eu nu o să-l ating, nu o să ripostez pentru că nu sunt o persoană violentă. Din păcate nu pot da numele firmei aici pentru că aș fi sancționat. Am încercat să fug, să scap de el. A fugit după mine și și-a chemat fratele, care este un mecanic în firmă. N-am mai apucat să fac nimic și m-a bătut cu pumnii și picioarele. Au sărit toți trei frații să mă bată. Eu n-am reacționat. Am trecut printr-o experiență pe care nu o doresc nimănui. Am văzut moartea cu ochii. Pur și simplu m-au călcat pe cap. Nici nu pot să inghit calumea când vorbesc cu voi,” a povestit acesta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.