Șofer român de TIR înjunghiat de un coleg român, în parcare, în Franța

Un șofer român de TIR a fost victima unui atac cu cuțitul într-o parcare din Franța, scrie Info Chalon, portal de știri din regiunea Bourgogne. Un coleg român l-a înjunghiat, după o ceartă lângă camion.
Citeşte întreaga ştire: Șofer român de TIR înjunghiat de un coleg român, în parcare, în Franța: “Salut ca la Ocna Mureș”

O ceartă între doi camionagii români într-o parcare a companiei de transport unde lucrau împreună s-a terminat cu un atac cu cuțitul. Unul dintre șoferi a fost înjunghiat, iar atacatorul lui a fost judecat și condamnat în 4 zile. “A spus că îmi va arăta cum să salut ca la Ocna Mureș, că o să mă înjunghie cu cuțitul”. Douăzeci de secunde mai târziu, a simțit o arsură ascuțită în umăr, sângele a început să curgă. Atacatorul încearcă apoi să oprească sângerarea victimei cu tricoul și să sune la 112. Când jandarmii ajung la parcarea companiei de transport din Lux, vineri, 30 octombrie, cei doi șoferi erau liniștiți. Victima a fost preluată de ambulanță și dusă la spital, agresorul, arestat. Luni a fost judecat cu procedură de înfățișare imediată. E un șofer român de TIR în vârstă de 49 de ani, din Ocna Mureș. Victima e un coleg român care a fost înjunghiat adânc sub claviculă cu un cuțit de bucătărie cu lamă ceramică, lungă. Șoferul înjunghiat a stat 4 zile internat în spital, a avut nevoie de 17 puncte de sutură, dar a refuzat să depună plângere și a plecat deja spre România, scrie sursa citată. Amândoi șoferii români erau beți Judecătorul a reținut că cei doi șoferi au băut împreună, victima avea o alcoolemie de 1,16 g alcool la litrul de sânge, atacatorul 0,66. Apoi s-au luat la ceartă, după ce șoferul înjunghiat i-a reproșat atacatorului că lasă cabina murdară, nu strânge gunoiul din ea și e neglijent cu igiena.

Cearta s-a transformat în bătaie, apoi atacatorul a pus mâna pe cuțit și l-a înjunghiat pe colegul lui. A susținut, la tribunal, că de fapt s-a apărat. Era și el rănit, fiind lovit în cap și pe brațe de colegul în care a băgat cuțitul. Judectorul a stabilit că românul vinovat de înjunghiere va petrece următoarele 8 luni în închisoare și nu va avea voie să dețină vreo armă.
Citeşte întreaga ştire: Șofer român de TIR înjunghiat de un coleg român, în parcare, în Franța: “Salut ca la Ocna Mureș”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *