Șofer român, mort în Italia după ce s-a izbit cu camionul într-o remorcă

Un șofer român a murit în Italia într-un accident oribil, după ce s-a izbit cu camionul său de semiremorca unui TIR. 

Tragedia s-a petrecut marți, 16 martie, în jurul orei 18:00, pe autostrada A4 din Italia, între cabinele de taxare Brescia Est și Desenzano, pe sensul de mers spre Veneția, în dreptul localității Calcinato din provincia Brescia.

Potrivit publicației fanpage.it, șoferul român s-a izbit cu camionul de semiremorca unui TIR, iar cabina sa a fost practic zdrobită.

Românul n-a oprit camionul la timp

Din primele informații, se pare că românul în vârstă de 44 de ani nu a reușit să oprească la timp camionul pentru a evita impactul cu un automarfar care circula în fața lui. Impactul a fost atât de puternic încât cabina camionului condus de șoferul român a fost zdrobită și a fost nevoie de intervenția unei echipe de descarcerare pentru a-l putea extrage pe șofer din ea.

Din nefericire, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el, bărbatul fiind extras mort dintre fiarele contorsionate ale cabinei. Celălalt șofer implicat în accident a scăpat nevătămat.

Poliția Stradală din Verona investighează dinamica accidentului, iar camionul condus de bărbatul român a fost pus sub sechestru pentru a verifica eventuale defecțiuni tehnice care ar fi dus la această tragedie.

Se ia în considerare și posibilitatea ca șoferul să nu fi fost atent în timp ce conducea sau i s-a făcut rău. (stiridiaspora.ro)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *