Șofer român, pericol în trafic. A condus cu peste 100 km la oră cu parbrizul acoperit de zăpadă

O cameră de bord a unui şofer român a susprins o imagine pe un drum național şi a început să facă înconjurul internentului după ce a fost postată pe pagina de Facebook Trafic Tube.

Un român a fost filmat după ce a fost surprins circulând pe un drum naţional cu parbrizul acoperit de zăpadă. Fără să îi pese de siguranţa sa sau a celorlalţi şoferi, bărbatul a intrat în trafic cu parbrizul plin de zăpadă. Acesta a curăţat parbrizul doar în dreptul feţei, foarte puţin, relatează romaniatv.net.

De altfel, un agent de poliție din Sibiu a deszăpezit luneta unui şofer, la un semafor din oraş. În timp ce așteptau la un semafor, polițiștii au descoperit că mașina din fața lor avea luneta plină cu zăpadă. Astfel nici nu au clipit și au sărit să-i dea o mână de ajutor șoferului. Unul dintre polițiști a coborât imediat din mașină, curățând geamul mașina din față. Șoferul autoturismului, probabil luat prin surprindere, a pornit avariile în semn de mulțumire la adresa polițistului. Fimulețul a fost postat pe o rețea socială chiar de Poliția Sibiu, alături de mesajul: „Iarna nu-i ca vara. Circulați cu atenție!”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *