Șoferii care dețin asta vor primi o amendă de 3000 de lei. Mulți au în mașină fără să știe!

Este important să respecți legea. În caz contrar, te poți trezi cu amenzi și alte sancțiuni. Există un obiect pe care mulți șoferi îl au în mașinile personale sau de muncă și care ar putea să le aducă o amendă usturătoare. În cele ce urmează, vei afla ce nu ar trebui să ai în mașină, atunci când circuli, pentru a nu primi o amendă de 3000 de lei. Iată detaliile!

Există anumite obiecte pe care nu ar trebui să le deții în mașina personală sau de muncă, pentru că, în caz contrar, pentru ele ai putea primi sancțiuni usturătoare.

Amenzi de 3000 de lei pentru șoferii care au obiecte în parbriz ce obturează vizibilitatea

Mai cu seamă, este vorba despre accesoriile auto care pot reduce vizibilitatea, în timpul circulației. Accesoriile lipite pe geamuri pot reprezenta un real pericol pentru șoferi. Deși nu ar trebui să le aibă în parbriz, șoferii ignoră legea și continuă să aibă jucării din pluș, odorizante, cruciulițe și suporturi mari auto pentru dispozitive, care reduc vizibilitatea. Cel mai des întâlnit este suportul de telefon care, în principiu, nu ar trebui să fie agățat pe parbrizul mașinii. Poate fi montat mai jos, spre șofer, însă în așa fel încât să nu reducă vizibilitatea.

Șoferii care nu se supun legii pot primi amenzi în valoare de 3000 de lei. Iar această sancțiune este hotărâtă de agentul de poliție, dacă va considera că vizibilitatea este afectată de mărimea obiectului respectiv.

În condițiile în care ești șofer și dorești să deții în autoturism un obiect agățat în zona parbrizului, ar fi recomandat să alegi unul mai mic, care să nu obtureze vizibilitatea în timpul condusului.

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *