Șoferii de TIR criticau deszăpezirea, iar drumarii, care luptau cu nămeții, i-au auzit prin stație

Doi şoferi de TIR nemulţumiţi de felul în care s-a făcut, luni dimineaţa, deszăpezirea pe autostrada A1, în judeţul Sibiu, au fost surprinşi prin staţie de angajaţii de la Drumuri în timp ce îi criticau pe aceştia, care erau cu utilajele curăţând şoseaua.

„Ce au aşteptat aceştia, mă? Zăpadă de doi metri şi atunci să nu mai iasă şi să stea la căldură?”, este replica unuia dintre şoferi.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, Robert Elekes, a dat asigurări că utilajele acţionează, ştiut fiind că ninge abundent pe A1.

„Ninge abundent pe A1 în judeţul Sibiu. Vă rog să remarcaţi comentariile şoferilor de TIR de pe staţie, care spun că drumarii stau la căldurică în timp ce utilajele acţionază”, a spus Robert Elekes, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, SDN Sibiu a acţionat cu 10 autoutilaje şi s-au răspândit 39 tone material antiderapant pe DN 1, DN 7, DN 7C, DN 7H, DN 14, DN 14A şi DN 14B; Secţia Autostrăzi Sibiu: s-a acţionat cu 13 autoutilaje şi s-au răspândit 80 tone sare şi 1,5 tone clorură de calciu pe A1 şi A3.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *