Șoferii români de TIR, mobilizați ca să salveze bebelușul abia născut al unui coleg

Zeci de șoferi români de TIR se mobilizează pentru a salva bebelușul abia născut al unui coleg și răspund apelului lansat de Ilie Matei- Omul șoselelor. Micuțul Alexandru Gabriel s-a năcut prematur, în urmă cu o lună.

Fiul unui șofer de TIR din București, Nicușor Brezoi, are nevoie de ajutor și colegii de breaslă ai tatălui se mobilizează pentru a oferi spirjinul necesar. Născut prematur în urmă cu o lună, Alexandru Gabriel suferă de tensiune pulmonară arterială și este ținut în viață de aparate. Nu mă lasă sufletul de tată să stau cu mâinile în sân când unul de-al nostru, om de pe șosele, se chinuie să salveze viața copilului său. Ilie Matei, inițiatorul campaniei Ilie Matei a povestit că tratamentul administrat bebelușului a funcționat câteva zile și copilul a reacționat bine, însă simptomele au reapărut mai agresiv și în acest moment singura șansă e un tratament care e disponibil doar în spitalele private, nu și în cele de stat. „Facturile rezultate în urma acestei luni petrecute în spitalul particular și tratamentul de care ar avea nevoie micuțul ajung în jurul sumei de 40.000 euro. Înțeleg că deja o asociație s-a oferit cu o parte din sumă, însă este peste puterea părinților de a acoperi restul sumei.
Cei care doriți să ajutați acest micuț să depășească acestă problemă și să îl redați unei familii care se luptă disperată în acest moment pentru viața lui puteți dona.”, e apelul la care au răspuns deja zeci de colegi ai șoferului.

https://www.facebook.com/CSPFE/posts/208840970604600

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.