Soferita de TIR romanca care face furori la volan. Adriana a devenit virala pe Tik Tok

Faceti cunostinta cu Adriana Olteanu. O tanara activa in mediul online, fiind urmarita de peste 300.000 de persoane. Pe langa faptul ca este foarte frumoasa, aceasta practica o meserie grea. Este soferita de TIR. Si una foarte priceputa, judecand dupa postarile sale de pe Tik Tok.

Intr-un filmulet, aceasta face o manevra care i-a lasat pe multi cu gura cascata.Aflata la volanul camionului pe care il conduce, Adriana a cumplat semiremorca încărcată într-un depozit din Spania. Tânăra a fost surprinsă făcând perfect toate manevrele la volanul TIR-ului. Și pe Instagram, Adriana este o adevărată vedetă. Aceasta are aproape 19.000 de oameni care-i urmăresc contul. Adriana Oltean este originară din Reteag, Bistrița. În vârstă de 28 de ani, blondina este căsătorită în Spania, în Almeria, soțul său fiind și el șofer de camion.

Într-o transmisie live din fața TIR-ului pe care îl conduce, o urmăritoare o întreabă cât de mult contează înălțimea persoanei pentru a conduce un camion. Imediat, Adriana i-a răspuns urmăritoarei sale la întrebare. „Bună Andreea, am văzut că m-ai întrebat dacă contează înălțimea pentru a fi șofer de camion. Ei bine, eu am un metru 58 și chiar nu contează înălțimea, pentru că poți să-ți reglezi scaunul și volanul.”, a intervenit Adriana.

Astfel, postarea sa a strâns nu mai puțin de 160.000 de vizualizări în 22 de ore și aproape 15.000 aprecieri. Adriana are o audiență extrem de mare. În urmă cu câteva zile, a postat un video care a strâns 933.000 de vizualizări.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *