Șoferiță româncă de TIR a făcut preinfarct la volan, în Germania. Clipe de coșmar pentru Dorina

Clipe de coșmar trăite de Dorina, o șoferiță româncă de TIR, după ce a suferit un preinfarct în timp ce se afla la volanul camionului, pe o autostradă din Germania. 

În 18 septembrie, tânăra șoferiță de TIR, angajată la o firmă de transporturi din Deva, a fentat moartea și a reușit să evite o tragedie.

Dorina conducea camionul pe autostrada A3, în apropiere de Dusseldorf, când a suferit un preinfarct.

A tăiat toate cele trei benzi, dar a reușit să revina miraculos pe banda de urgență oprind TIR-ul în condiții de siguranță.

Nimeni de la firmă nu s-a interesat de Dorina

Imediat, șoferița a fost transportată la spital, acolo unde medicii au anunțat-o că suferise un preinfarct.

Însă coșmarul tinerei nu s-a încheiat acolo. Au urmat 5 zile de spitalizare, „perioadă în care absolut nimeni din cadrul firmei nu s-a interesat de starea ei”.

Ilie Matei, un alt șofer profesionist de TIR, a povestit pe pagina lui de Facebook că Dorina a trebuit să-și plătească singură spitalizarea, medicamentația, biletul spre România, dar și ședințele la psiholog care au urmat după accident.

Mai jos, redăm integral postarea făcută de Ilie Matei „Omul Șoselelor”:

„Zilele trecute povesteam cu un amic care are o firmă de transport si omul incerca să mă convingă că vechile năravuri proaste ale catorva cunoscute firme romanesti au disparut, ca deja se merge pe aprecierea angajatilor si așa putini si greu de găsit.

Toată discutia avea ca si tintă faptul ca as putea reveni să lucrez pe contract romanesc, ca si cum totul a devenit roz peste noapte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *