Sofer:”M-am rugat de patron 6 luni sa-mi dea banii pe cursa.M-a injurat,m-a blocat peste tot.Mai am de luat 800 euro.N-a dormit el in TIR,el a dormit acasa,dar ca asta’s multi”

Un sofer de TIR a facut publica situatia prin care trece, dupa ce a avut mai multe curse pe extern- comunitatea, fiind angajat la un o firma de transport romaneasca.

Acesta este suparat ca la fiecare cursa, patronul l-a tras in teapa putin cate putin.

„Mai intai mi-a oprit din bani, c-am avut pana in Germania, mi-a explodat un cauciuc. I-am zis ca erau tocite, si ca oricum trebuie sa le schimbe ca nu sunt eu in primul rand in siguranta, dar nici marfa lui, si mi-a zis ca nu stiu sa conduc, ca sigur am luat eu o bordura sau ceva.

Apoi mi-a oprit pe motorina, ca nu i-a iesit lui calculul. De parca aveam consum de masina mica, si ieseam in „oras” sa ma plimb cu TIR-ul.

Mi-a zis ca n-am descarcat. Sa ne intelegem, nu ca nu am ajuns la descarcare, ci ca n-am pus carca sa le descarc nemtilor laditele. Multe le-am trecut cu vederea, dar cand am inceput sa-i zic sa nu-si bata joc de munca mea, si sa-mi dea banii, a inceput sa ma injure, si sa-mi zica ca sa am grija ca nu ma mai angajeaza nimeni, ca ii stie el pe „toti baietii din domeniu”.

Mai are sa-mi dea adunat vreo 800 de euro, nu neaparat ca ar fii cea mai mare pierdere pe care am avut-o in viata mea de sofer, dar sunt banii munciti de mine. Si a fost si taran, ca daca era om, poate vorbeam altfel”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *