Șoferul de TIR care a reușit să evite la milimetru un pieton va fi premiat

Este vorba de un TIR care a reușit să evite la milimetru un pieton, o femeie de 90 de ani, care îi sărise în față.

În clipul video de poate vedea cu șoferul camionului trage de volan, intră pe contrasens, evită la milimetru pietonul, dar intră în gardul unei gospodării pe care-l distruge. Reușește să evite o tragedie în timp ce bătrâna care scapă cu viață ca prin urechile acului își vede de drum.

Georgian Dinu este numele șoferului. După acest incident, buzoianul în vârstă de 37 de ani a început să strângă numeroase mesaje de apreciere pe rețelele de socializare.

Totodată, din imagini se observă cum pe șosea rulează un autoturism, al cărui șofer, din fericire, conduce prudent, cu viteză redusă, evitând la rându-i impactul cu TIR-ul intrat pe contrasens.

Șoferul erou va primi o cameră de bord cadou

Georgian Dinu, şoferul de TIR care a reuşit să evite producerea unei tragedii, are 37 de ani, este căsătorit şi îl aşteaptă acasă un copil mic. Colaboratorii lui au numai laude la adresa şoferului care, după apariţia imaginilor cu accidentul din Galaţi, strânge continuu pe reţelele de socializare numai mesaje de apreciere.

”FELICITARI COLEGULE!!!!…mai bine de atât nu puteai să faci!!! Nu aveai cum!!! Ai reacționat la risc pentru tine și camion”, este unul dintre mesaje.

Pe lângă like-uri și comentarii, un magazin onlinecare vinde aparatură electronică s-a oferit să-l premieze pe șoferul erou cu o cameră de bord (dash cam).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *