Soferul român de TIR care uimit Germania.”E ceva de manual,si daca te pune cineva,si tot nu reusesti sa-l pui asa”,a fost reactia politiei germane

Polițiștii din orașul german Herborn Seelbach spun că așa ceva nu au văzut niciodată, și anume un mastodont de 40 de tone care a blocat mai multe străzi, după ce a făcut o serie de piruete pe un drum lat de patru metri.

Din informațiile oficiale ale Poliției din Herborn Seelbach, șoferul român a dat dovadă de maximă lipsă de profesionalism, după ce a încercat să facă o manevră imposibilă, pe un drum lat de patru metri.

Incidentul a avut loc luni dimineața, în jurul orei 9.00. Locuitorii din zona respectivă au sunat îngroziți la Poliție și au reclamat că un TIR a lovit mai multe case, iar mai apoi s-a oprit, blocând două străzi în același timp.

Incidentul a fost relatat și de ziarul Mitteldeutsche Zeitung, care a scris că ”accidentul a avut loc în jurul orei 9 dimineața, mai mulți vecini chemând imediat poliția. Șoferul, care este din România, avea de livrat nouă tone de marfă.

A încercat să urce pe o stradă cu TIR-ul de 40 de tone, însă nu a reușit din cauza unei mașini parcate și a îngustimii drumului. Drept urmare, a decis să întoarcă TIR-ul cu spatele, însă manevra nu a reușit. Semiremorca a izbit spatele unei case”. Drept consecință, două străzi au fost blocate timp de cinci ore.

Autoritățile au blocat accesul și au obligat societatea unde trebuia să ajungă marfa să plătească costurile intervenției de deblocare a celor două străzi. La fața locului au fost trimise două utilaje de mare tonaj și o macara care au ridicat autotrenul și l-au repus pe stradă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *