Soția șoferului ucis într-o parcare din Franța, mărturisire cutremurătoare despre ultimele clipe de viață ale bărbatului: „L-am văzut cum venea plin de sânge”

Apar dezvăluiri noi în cazul șoferului român ucis într-o parcare din Franța, în urmă cu două săptămâni. Acesta se afla împreună cu soția sa, șofer profesionist la rândul ei, în momentul în care a fost atacat cu o sabie de către un individ. Acum, femeia a povestit ce s-a întâmplat în noaptea fatidică, solicitând Parlamentului European parcări sigure pentru șoferi.

Nimeni nu a sărit să-l ajute pe bărbatul
Tragedia a avut loc într-o parcare de pe autostrada N28 din Franța, acolo unde soții Spătaru se odihneau după un traseu mai lung realizat cu TIR-ul. Într-un moment în care Mihai Spătaru a vrut să meargă să verifice încărcătura, iar mai apoi să meargă la toaletă, acesta a fost atacat cu o sabie de un individ.

Soția sa a fost martoră la tragedie, dar nu a apucat să recționeze pentru că atacatorul a fugit. Aceasta nu știa limba franceză, motiv pentru care i-a fost imposibil să sune la numărul de urgențe, însă a început să bată cu disperare la ușile altor TIR-uri parcate pentru a cere ajutor.

De frică, ceilalți șoferi și-au continuat somnul, fără a le oferi ajutorul celor doi soți, iar într-un târziu, o femeie și un bărbat au sunat la 112.

„Am deschis ușa pe partea șoferului și deja l-am văzut cum venea plin de sânge pe lângă remorcă.

M-am dat jos din cabină, și am început să bat cu pumnii în toate camioanele ce erau acolo.

Am zis că totuși poate cineva vorbește franceze și mă uitam la matricolă să văd poate e vreunul număr de Franța”, a povestit Liliana Condurache despre clipele teribile prin care a trecut.

Femeia trebuie să revină la muncă pentru a-și întreține familia
Soția lui Mihai Spătaru a povestit de curând că este nevoită să revină la muncă pentru a avea cu ce să-și întrețină familia, dar în același timp, se teme pentru viața ei și a colegilor.

Aceasta a explicat că șoferilor de TIR nu li se asigură minimul de siguranță pe drumurile pe care le străbat zilnic. Gabriela Condurache a subliniat și inexistența paznicilor din parcări, în cel mai fericit caz existând doar o cameră de supraveghere.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.