„Nu-i păcat să o dea așa ieftin?”. Prețul cu care se vinde o Dacia 1300 fabricată în 1978. Mașina a fost restaurată complet și are doar 60.000 de kilometri la bord

Un anunț de vânzare postat pe un site specializat a generat dezbateri aprinse în rândul entuziaștilor de mașini de colecție.

Potrivit postării făcute pe platforma OLX, vehiculul, fabricat în anul 1978, are un kilometraj de 60.000 km, a fost restaurat integral, cu excepția tapițeriei, și păstrează toate piesele originale.

Este promovat ca fiind o alegere de colecție, destinată pasionaților și cunoscătorilor.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe imagini cu Dacia 1300 fabricată în 1978.

 

Anunțul include informații despre plata impozitului, asigurării și ITP-ului, toate fiind achitate și valabile.

„Dacia 1300, din anul 1978, mașina are 60.000 km, restaurată în totalitate, cu excepția tapițeriei, absolut toate piesele originale. Este o mașină de colecție, pentru pasionați și cunoscători. Impozit, asigurare și ITP achitate și valabile!”, se arată în postarea făcută pe site-ul OLX.

Această postare a stârnit dezbateri pe internet, iar alte anunțuri similare postate pe OLX indică prețuri de vânzare cuprinse între 3.100 și 6.000 de euro pentru același model Dacia 1300.

Proprietarul a anunțat că pune mașina Dacia 1300, în vânzare, la prețul de 15.000 de euro.

Reacțiile variază, un utilizator de pe grupul de Facebook a propus organizarea unei licitații, sugerând că prețul ar putea fi depășit.

„Eu zic să facă o licitație. Poate oferă cineva mai mult. Nu-i păcat să o dea așa ieftin?”, scrie cineva pe ton ironic grupul de Facebook Radar Iași.

„Merită prețul pentru că e un automobil de colecție. O clasică în viața încă: Dacia 1300. Personal îmi place un pic mai mult Dacia 1100 decât 1300… dar sunt două clasice superbe amândouă”, opinează altcineva.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *