Spectacol pe Autostrada A7 Moldova: Umbrărescu șochează din nou. Se lucrează exemplar pe tronsonul Buzău – Focșani

Noi imagini de pe loturile 2 și 3 din Autostrada A7 Moldova, tronsonul Buzău – Focșani, au apărut pe internet. Cei mai mulți au observat că muncitorii lui Umbrărescu  folosesc un utilaj nemaivăzut pentru spargerea betonului.

„Super mașinăria aia de spart betonul”, a scris un utilizator pe forumul PeUndeMerg.ro, al Asociației Pro Infrastructură (API).

Potrivit aceluiași utilizator, de o astfel de lecție ar putea beneficia și constructorul italian care lucrează pe Autorstrada Sibiu – Pitești (A1).

Luna trecută, UMB a turnat primii kilometrii de asfalt de pe Autostrada A7 Moldova, finanțată ărin PNRR, pe tronsonul Buzău – Focșani, lângă Râmnicu Sărat.Cu această ocazie, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a fost prezent pe șantier, declarând că are convingerea că termenele asumate vor fi devansate, datorită ritmului alert în care se lucrează.

Până la acest moment, dintre cele 13 loturi ale Autostrăzii Ploiești – Pașcani, 12 au contracte semnate. În ceea ce privește Autostrada Ploiești – Buzău, situația este încă incertă.

Grupul lui Umbrărescu a construit și primii kilometrii din Autorstrada A7, parte a Centurii Bacău, dați în exploatare în luna decembrie 2020.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *