Știai că există un deschizător de sticle în mașină? Cu siguranță, mulți șoferi nu știu unde se află

Știai că există un deschizător de sticle în mașină? Chiar dacă mașinile mai noi au din ce în ce mai multe programe software pentru a facilita șofatul, totuși, nu există unul pentru această facilitate. Este vorba mai exact de un truc, pe care îl poți face în orice vehicul.

Știai că există un deschizător de sticle în mașină? Pentru a deschide o sticlă cu capac, de obicei estenevoie de un deschizător de sticle sau de o brichetă care folosește un sistem tip pârghie pentru a deschide sticla. O altă posibilitate este deschiderea sticlei pe colțul sau marginea unui obiect.

Există mai multe „deschizătoare de sticle” în fiecare mașină, pentru că este vorba despre cataramele de la centura de siguranță. Orificiile mici, de obicei dreptunghiulare, din cataramele centurii sunt ideale pentru a deschide sticlele ușor și inofensiv.

Bineînțeles, șoferii și pasagerii nu trebuie să-și desfacă centurile de siguranță în timpul conducerii pentru a deschide o sticlă. Cu toate acestea, atunci când mașina este în staționare, utilizarea acestui deschizător de sticle neobișnuit poate fi foarte practică.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *