Ţeapă uriaşă pentru Irinel Columbeanu. Cu cât şi-a vândut Rolls Royce-ul de 600.000 de euro: „A trimis o platformă şi a luat-o!”

Irinel Columbeanu, ajuns la un cămin de bătrâni, a făcut noi dezvăluiri privind situația sa financiară. Fostul milionar de la Izvorani a dezvăluit că s-a ales cu o pagubă uriașă atunci când a fost nevoit să renunțe la o mașină de lux.

Ţeapă uriaşă pentru Irinel Columbeanu. Fostul milionar, care nu mai are bani nici măcar să achite azilul la care este intrenat, a dezvăluit că s-a ales cu o pagubă uriașă atunci când a fost nevoit să renunțe la un Rolls Royce pe care a achitat 600.000 de euro.

„S-a dus. Rolls-ul, la o bancă germană, nu cunosc numele. Atunci când aveam nevoie de bani, am rugat un prieten din Germania să mă ajute. A făcut un credit și a garantat cu mașina, respectiv cu actele mașinii. Eu aveam Rolls-ul înmatriculat în Germania și a trebuit să… când cineva m-a ajutat, nu pot să-l las. A trimis o platformă, a luat-o de la Izvorani. Am luat-o cu 600.000 de euro și am vândut-o cu 100.000 de euro”, a spus Irinel Columbeanu la podcast-ul lui Serghei Mizil.

Recent, Serghei Mizil şi Ion Cassian, proprietarul azilului din Ghermăneşti, au organizat o strângere de fonduri într-un un live pe YouTube prin care banii donaţi de urmăritori să ajungă la Irinel Columbeanu, cazat la respectivul cămin de bătrâni. „Cine vrea să-l ajute, poate dona în contul meu de pe YouTube. Pensia pe care o are nu este suficientă”, a transmis Serghei Mizil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *