Televizunile deziformeaza si ca spun ca Romania are cel mai vechi parc auto din Europa! In realitate Romania importa 400.000 de masini SH Euro 5 si Euro 6

Una dintre televiunile de top ale Romaniei au realizat un reportaj in care este prezentata patania unei femei care a cumparat de la o firma de samsari un BMW X5 care avea foarte multe probleme.

Nimici o problema aici, insa PRO TV uita a spune ca de vina este chiar doamna pagubita care nu a fost in stare sa citeasca un banal contract de leasing, sau chiar sa mearga cu masina la Automobile Bavaria pentru o verificare amanuntia a masinii inainte de achizitie.

Cireasa de pe tot a fost la finalul reportajului unde televiziunea dezinformeaza si spune ca Romania are cel mai vechi parc auto din Europa, fara sa mentioneze faptul ca in Italia sunt 15 milioane de masini Euro 0 si Euro 1 in timp ce in Romania se importa in proportie de 90% masini Euro 5 si 6 cu o vechime de maxim 4-6 ani!

De asemenea celebra televiziune uita a mentiona ca sunt tari precum Letonia, Grecia unde parcul auto este in realitate mult mai vechi decat cel din Romania!

Vezi continuarea pe autolatest.ro

https://autolatest.ro/stiri/televizunile-deziformeaza-si-ca-spun-ca-romania-are-cel-mai-vechi-parc-auto-din-europa-in-realitate-romania-importa-400-000-de-masini-sh-euro-5-si-euro-6/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *