Tepe maxime luate de soferi in service-urile auto! Uite cum sunt trasi pe sfoara soferii fara sa stie macar:

Conform noilor statistici, in Romania circula in momentul de fata peste 8 milioane de autovehicule. Domeniul auto s-a constituit ca o mafie care a majorat tarifele, fie ca sunt service-uri auto, fie ca sunt companii de inchiriat masini sau companii de asigurari.

Ce nereguli sunt cele mai frecvente si cum sunt trasi pe sfoara soferii fara voia lor, va relatam in cele ce urmeaza.

Astfel, Sunt unele service-uri care au ajuns să practice și peste 700 de lei preț de manoperă pe oră. E mult peste ceea ce se întâmplă în țări din Vest, mult peste ceea ce se întâmplă la reprezentanțe ale celor mai luxoase mărci de mașini. ATENTIE, deci, la ora de manopera umflata in service.

Este discrepanta mare de la 151 de lei/ oră (media națională) până la 480 de lei pe oră sau chiar 661 lei/oră

Tarifele pentru închiriere mașinilor de schimb furnizate de service-urile auto, umflate de la 233 lei/zi la 814 lei/zi

„Am mai descoperit că celebra operațiune vă dăm mașină la schimb a generat și ea un câștig absolut fabulos pentru cei care dau mașina la schimb și care ulterior decontează acest serviciu către compania de asigurare și ajunge ca o mașină de închiriat de la 223 de lei pe zi, cât ar fi o medie rezonabilă pentru o marcă bună de mașină pe care ți-o dă la schimb, să coste 814 lei/ zi.

Ați fost, bănuiesc, în străinătate și ați închiriat o mașină. Ați plătit vreodată suma asta, 814 lei pe zi? Nu cred”, a adăugat Adrian Ursu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *