Testul de inteligență care te poate pune în dificultate. Nu mulți șoferi reușesc să îl rezolve

Crezi că ești un șofer extraordinar? Vezi dacă poți să decongestionezi traficul din această intersecție în doar 20 de secunde

Crezi că ai abilități extraordinare în trafic și că ești un șofer extraordinar? Te vei convinge de asta după ce vei reuși să rezolvi testul de inteligență de mai jos care a pus pe jar întreg internetul.

Testul care i-a pus pe gânduri pe șoferi și polițiști

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că internetul este o sursă nesecată de provocări. De câteva zile, un test banal a devenit viral și i-a pus la încercare pe mulți șoferi.

Aparent, o problemă simplă s-a transformat într-o adevărată dezbatere în online. Posesorii de permis de conducere s-au întrecut în ipoteze și răspunsuri la unul dintre cele mai grele teste din ultima vreme.

Testul nu este o provocare doar pentru șoferi, ci și pentru polițiști. Miza lui este de a debloca o intersecție aglomerată în doar 20 de secunde. Însă, pentru a reuși asta, trebuie mutată o singură mașină.

Faptul că totul trebuie rezolvat într-un timp atât de scurt exercită o presiune imensă pe umerii celor care se încumetă să facă testul. Până acum, nu multe persoane au reușit să găsească răspunsul corect.

În imaginea respectivă, sunt prezentate 10 mașini care sunt blocate într-o intersecție. Pentru ca traficul să continue în condiții normale, ai voie să muți o singură mașină. Poți face asta numai dacă privești cu atenția imaginea și te concentrezi foarte bine.

Rezolvarea este foarte simplă, dar nu mulți reușesc să găsească răspunsul atât de repede

Pentru a decongestiona traficul nu este deloc atât de ușor precum pare. Nu mulți au reușit să treacă testul cu brio, deși numărul celor care s-au încumetat a fost unul destul de mare.

Dacă ești destul de perseverent, vei reuși să îi dai de cap problemei. Dacă, totuși, nu reușești din prima, încearcă să îți mai acorzi timp și să privești cu atenție intersecția.

Dacă nici acum nu ai reușit, atunci îți prezentăm direct soluția. Pentru a decongestiona traficul din intersecție, tot ce trebuie să faci este să muți mașina cu numărul 3.

În momentul în care șoferul acestei mașini dă cu spatele, eliberează traficul, iar camionul cu numărul 5 are drum liber. De asemenea, mașina 7 poate trece și ea fără probleme, iar mașina cu numărul 9 poate executa virajul.

După virajul mașinii 9, mașina 10 poate continua să circule fără probleme, eliberând banda pentru mașina 8, dar și pentru cele aflate în spatele ei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *