Tragedie în Spania. Un șofer român de TIR a făcut infarct când se afla la volan și a murit

Momente foarte grele pentru familia unui șofer român de TIR, care a murit în timp ce conducea pe o autostradă din Spania.

Este vorba despre un șofer de tir care locuia în orașul Pitești și care avea 46 de ani. Conform informațiilor presei locale, acesta era căsătorit și avea un băiețel.

Final trafic pe o autostradă din Spania

Jurnaliștii de la epitesti.ro au notat că înainte de a deveni șofer de TIR, el a condus autobuzele companiei de transport public din Pitești. Moartea acestuia a survenit fulgerător, chiar când se afla la volan.

”Cu durere în suflet vă anunț că azi, 11.10.2022 părinte, frate și soț a trecut în neființă în urma unui infarct la doar 46 de ani. Trupul neînsuflețit se afla în Spania.”

Cine a suportat costurile repatrierii

În cele din urmă, conducerea societății de transport la care lucre piteșteanul a suportat toate costurile repatrierii. ”Vă mulțumim din suflet tuturor pentru compasiune și implicare.

Gheorghe Emilian Titu s-a simțit rău și se pare că ar fi oprit camionul. Câțiva șoferi care circulau pe autostradă au oprit pentru a-i acorda primul ajutor, după care au sunat la numărul de urgență.

 

Din păcate, inima șoferului de TIR din Pitești a cedat, iar echipajul medical a fost nevoit să constate decesul. Ulterior, familia acestuia a postat un mesaj pe Facebook pentru a cere ajutorul financiar necesar repatrierii:

Dumnezeu să vă răsplătească cu sănătate și bucurii. Banii necesari pentru repatrierea trupului vor fi decontați de către reprezentanții societății la care activa”, au transmis recent reprezentanții familiei greu încercate.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.