Tragedie pe o șosea din Vrancea. O fetiță de 3 ani a murit după ce a fost lovită de o mașină

O fetiță în vârstă de 3 ani a murit, marți dimineață, după ce a fost lovită de o mașină, în comuna Slobozia Bradului, județul Vrancea.

Potrivit IPJ Vrancea, accidentul a avut loc marţi dimineaţă în satul Lieşti. Nu se ştie cum copila a ajuns nesupravegheată pe drum. La un moment dat, ea a fost lovită de un autoturism iar impactul a fost extrem de puternic. Fără a mai aştepta salvarea, şoferul şi o rudă apropiată a copilei au urcat-o pe aceasta în autoturism şi au pornit spre spitalul din Dumitreşti. Pe drum, şoferul a oprit la postul de poliţie din Slobozia Bradului şi le-a spus poliţiştilor ce s-a intamplat. Apoi, şi-a continuat drumul spre spital.

De la Dumitreşti, copila a fost transferată la Spitalul Judeţean Focşani, unde, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic, doar au constatat decesul. Poliţiştii vrânceani de la Serviciul Rutier sunt încă la locul tragediei şi efectuează cercetări.

În ultima vreme, în întreaga regiune se constată o creştere a accidentelor rutiere grave, odată cu creşterea valorilor de trafic, având în vedere venirea multor români din străinătate şi plecarea multora în concedii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *