Trei bărbați, prinși în flagrant în timp ce furau motorină de la un camion

Trei bărbați au fost suprinși în flagrant, în noaptea de miercuri spre joi, de jandarmii de la IJJ Prahova, în timp ce furau motorină, din rezervorul unui camion. 

Cei trei bărbați au fost prinși când scoteau motorina din rezervorul camionului, la miezul nopții, în apropierea Parcului Industrial Ploiești.

Aceștia reușiseră să transfere aproximativ 200 de litri în recipiente aflate într-un microbuz.

“În data de 06.01.2022, în jurul orelor 00.30, o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova a surprins în flagrant în zona parcului industrial din municipiul Ploiești, trei bărbați care sustrăgeau din rezervorul unui autocamion, aproximativ 200 de litri de produs petrolier cu miros specific de motorină.

Acesta era transferat în mai multe recipiente aflate în interiorul unei autoutilitare, cu ajutorul unui furtun și a unei pompe electrice.

Au fost întocmite acte de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul șăvârșirii infracțiunii de furt iar persoanele și bunurile folosite la săvârșirea faptei au fost predate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor”, a transmis IJJ Prahova.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *