Trucul banal care elimina zgârieturile de pe maşină cu doar câţiva lei.

Există o modalitate foarte economică de a elimina zgârieturile de pe caroseria mașinii fără a fi nevoie să mergem la un atelier de tinichigerie.

Cum poți elimina zgârieturile de pe maşină cu doar câțiva lei. Există o modalitate foarte economică de a elimina zgârieturile de pe caroseria mașinii fără a fi nevoie să mergem la un atelier de tinichigerie.

Apariția zgârieturilor pe caroseria unei mașini este un fapt frecvent, mai ales pentru șoferii care se deplasează zilnic în marele orașe.

Fie din vina noastră, fie din greșeala altor șoferi, mașina „primește” de obicei zgârieturi pe marginile caroseriei, mai mult pe barele de protecție și pe portiere. Micile zgârieturi provin de obicei din calcule greșite, în marea majoritate a cazurilor în timpul parcării.

Zgârieturile, în special cele mai adânci, afectează „sănătatea” caroseriei și trebuie îndepărtate cât mai curând posibil.

Pentru a elimina zgârieturile de pe mașină, primul gând care ne vine în minte este să vizităm un atelier de tinichigerie. Cu toate acestea, dacă zgârietura nu este adâncă și vopseaua nu a fost efectiv îndepărtată, atunci reparația se poate face printr-o metodă simplă.

Tot ce trebuie să aveți la îndemână este o cârpă curată din microfibră și un fixativ pentru păr.

Înainte de a încerca să îndepărtați zgârieturile sau reziduurile de vopsea de pe caroseria propriului vehicul, ar trebui să testați spray-ul și cârpa pe o zonă discretă pentru a vă asigura că nu veți avea o surpriză neplăcută, provocând mai multe daune vopselei.

Alte variante care te ajută să scapi de zgârieturile de pe maşină: 

 

Pentru a aplica fixativul de păr trebuie mai întâi să curățați suprafața care are zgârieturile. Apoi pulverizați o cantitate mică de spray pe zgârietură și începeți imediat să frecați ușor zona cu cârpa pe care ați umezit-o în apă.

După cum am menționat mai devreme, dacă zgârietura este superficială și vopseaua nu a fost afectată grav, atunci rezultatul final vă va surprinde plăcut și vă poate scuti de o cheltuială de sute de lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *