Trucul care te ajută să faci răcoare instant în mașină, chiar dacă nu ai aer condiționat. Vei economisi și combustibil

În lunile de vară, temperaturile din termometre sunt mult prea ridicate ca să te simți confortabil, iar atunci când circuli des cu mașina, la orele prânzului, este important să apelezi la mici trucuri care să te ajute să te răcorești. Cum să te descurci, dacă nu ai aer condiționat în autoturismul propriu.

 

Trucuri geniale ca să te răcorești în mașină, fără aer condiționat

 

Pentru că în România se anunță, în continuare, zile caniculare și valori termice demne de deșertul african, internauții au găsit câteva soluții pentru șoferii care nu au aer condiționat în mașină și vor să se răcorească.

Mai mult de atât, pentru că în ultimul timp au crescut foarte mult prețurile la carburanți, tot mai mulți conducători auto evită să folosească aerul condiționat în mașină, pentru a face economie, atunci când sunt în trafic.

 

Pune o cârpă umedă peste gura de aer condiționat

 

Un prim truc genial care a devenit viral pe rețelele sociale este să pui o cârpă umedă peste orificiul de unde va ieși aerul condiționat. În acest fel, aerul care ajunge în habitaclu va fi mult mai rece, fără să fii nevoit să forțezi butonul de AC la treapta a treia.

Sursa – playtech.ro

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *