Un alt șofer de TIR din România a avut o moarte violentă în Europa, la mai puțin de 2 săptămâni după ce într-o parcare din Franța Mihai Spătaru a fost înjunghiat mortal cu o sabie.

Luni, într-o parcare din zona industrială a localității Rivoli di Osoppo, provincia Udine, un șofer de TIR din România, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit mort în cabina vehiculului. Bărbatul avea mai multe plăgi înjunghiate pe corp, relatează Messaggero Veneto.

Descoperirea șocantă a fost făcută după ce colegii șoferului au alertat autoritățile, îngrijorați că acesta nu răspundea la telefon.

Autoritățile din Italia fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a murit românul

Șofer român de TIR a fost înjunghiat mortal cu o sabie în Franța

În urmă cu mai puțin de 2 săptămâni, un șofer român de TIR a fost înjunghiat mortal de un atacator necunoscut într-o parcare de la marginea unei autostrăzi din nordul Franței.

Mihai Spătaru se afla într-o parcare de pe autostrada N28 din Franţa, alături de soţia sa. Tânărul i-a spus soţiei că merge la toaletă și să verifice încărcătura. După ce a coborât şi a ajuns în spatele camionului, Mihai a fost atacat cu sabia de un individ.

Soţia sa a fost martoră la tragedie, dar până să intervină, criminalul a fugit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *