Un altfel de patron din Arad, ofera soferilor de TIR,70% din flota de camioane personalizata respect,si salarii decente.Industria transporturilor,naste arta din pasiunea pentru camioane

70% din camioane, modificate: Pasionat la nebunie de camioane, un transportator din Arad reușește, an după an, să obțină titlul național pentru cel mai frumos camion Scania din România.Ce îi face să fie deosebiți, însă, este faptul ca 70% dintre camioanele companiei arădene sunt, mai mult sau mai puțin, modificate.

Ioan Nagl spune că mașinile sale trebuie să aibă personalitate, la fel ca proprietarul și ca angajații săi: „Eu zic că umblăm puțin la personalitatea mașinii. Sunt șoferi cărora le place să meargă la drum cu așa ceva și sunt alți șoferi care se concentrează doar pe lucru.”Proprietarul lui „Iron Man” a mai avut un proiect de succes, un camion care purta pe el înfățișarea lui Lady Gaga.

Cei care se implică în customizarea camioanelor de la OST Transport sunt, exclusiv, angajații companiei, iar la un proiect complex colaborează chiar și zece oameni. „O asemenea lucrare înseamnă mult timp, nopți pierdute, sacrificii, multă trudă.

Un proiect de acest fel poate să dureze una și chiar două luni, deoarece totul e făcut manual. Eu sunt și mecanic, și electrician, și electronist. Suntem 10-15 inși în spate”, ne explică S. Valentin, unul dintre angajații care lucrează la tunning.

Când „Iron Man” este în trafic, bijuteria pe roți atrage toate privirile. Din zecile de camioane pe care le deține, Ioan Nagl a decis să modifice major patru. Unul o înfățișa pe Lady Gaga, altul are adaptată imaginea unui tigru, altul pe cea a femeii dragon, iar ultimul a fost personalizat după chipul și asemănarea lui Iron Man.Creatorul camionului „Iron Man”, care a și câștigat titlul de „Camionul Anului” în România, se implică personal în fiecare proiect de acest gen, cu atât mai mult cu cât costurile depășesc zeci de mii de euro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *