Un angajat fura de ani de zile din fabrica BMW. Apartamentul lui era plin ochi de „marfă”

Un angajat fura de ani de zile din fabrica BMW. Un portar de la celebra companie de mașini a furat atât de multe piese și accesorii de marcă, încât casa lui era în pericol de prăbușire. A continuat cu faptele sale ani de zile, până când a fost prins în sfârșit în flagrant în timp ce spargea automatele de țigări. Polițiștii au fost uimiți de ce au găsit în apartamentul lui.

Un angajat fura de ani de zile din fabrica BMW

Potrivit presei germane, a fost prins un portar de la fabrica BMW din Augsburg care fura de la angajatorul său de ani de zile. Amploarea furtului a fost uriașă. Hoțul a fost demascat pentru că a fost văzut spargând automate de țigări. Un angajat al biroului de securitate BMW a informat poliția că un bărbat îmbrăcat într-o haină reflectorizantă manipula utilajele.

Potrivit Focus.de , această haină a fost găsită ulterior în dulapul portarului. Polițiștii au decis să percheziționeze și apartamentul unui bărbat din Augsburg. La fața locului au fost găsite nu doar țigări, ci și munți de alte articole din fabrică.

Tone de lucruri furate de la BMW. Apartamentul era în pericol de prăbușire

Articolele furate au inclus diverse accesorii de marcă cu sigla BMW. Acestea au inclus: valize, rucsacuri, haine, căni, umbrele și modele de mașini de colecție – scrie Bild.de. Amploarea furtului a fost atât de mare încât clădirea era în pericol de prăbușire. Polițiștii au fost nevoiți să oprească căutarea din motive de securitate. Inspecția în construcții a fost chemată.

Pentru a transporta bunuri furate, care erau țigări în valoare de 10.000 euro si accesorii in valoare de 50.000 euro , era nevoie de un camion mare. Angajatul și-a pierdut locul de muncă la BMW și se află în prezent într-o clinică de psihiatrie. Sursa: Bild.de, Focus.de, ZiarulRomanesc.de

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *