Un bărbat care a cumpărat 1.000 de litri de motorină s-a răsturnat cu rezervorul la ieșirea din benzinărie

O mașină care transporta un rezervor cu 1.000 de litri de motorină s-a răsturnat chiar la ieșirea dintr-o stație de carburanți din Tecuci. Combustibilul fusese cumpărat de un tecucean speriat de zvonurile privind dublarea prețurilor și raționalizarea motorinei și benzinei. Accidentul a avut loc joi în fața unei stații de carburanți din orașul Tecuci. Rezervorul care a căzut din mașină avea 1.000 de litri de motorină achiziționată de șofer. Tot combustibilul s-a vărsat pe șosea și la fața locului au fost chemați pompierii. Aceștia s-au asigurat că în zonă nu izbucnește un incendiu și au curățat șoseaua. La fața locului, acționează o autospecială din cadrul Secției de Pompieri Tecuci.

Polițiștii și inspectorii ISU vor verifica dacă tecuceanul a respectat regulile privitoare la transportul de combustibil.

UPDATE Benzinăria în cauză a fost amendată cu 10.000 de lei pentru că angajații au permis alimentarea cu motorină într-un rezervor de plastic. Verificarea a pornit după ce rezervorul situat într-o mașină s-a răsturnat pe șosea, la ieșirea din stația de carburant. Amenda a fost aplicată de Inspecția de prevenire din cadrul ISU Galați. Inspectorii au aplicat sancțiunea maximă deoarece, pentru acest tip de abatere, amenda este cuprinsă între 5.000 de lei și 10.000 de lei. Alimentarea cu benzină și motorină în recipiente de plastic este interzisă.

sursa – pressaleret.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.