Un barbat s-a predat la politie pentru ca a condus beat dupa ce a sunat la 112 si nu l-a bagat nimeni in seama

Soferii romani surprind autoritatile de la noi din tara. Dupa tanarul care a depasit recordul pentru cea mai mare amenda primita de un sofer, un alt sofer a sunat la 112 si s-a autoreclamat pentru ca a baut si conduce masina.

E greu de crezut, dar aceste lucruri se intampla in Romania! Dupa ce un tanar a reusit sa doboare recordul pentru cea mai mare amenda de circulatie obtinuta la noi in tara, un alt sofer i-a surprins pe cei de la serviciul de urgenta 112, dupa ce a sunat si a spus ca s-a urcat baut la volan.

Care este cea mai mare amenda obtinuta in Romania?

Dupa cum spuneam, un tanar din Suceava a reusit sa doboare recordul pentru cea mai mare amenda de circulatie obtinuta in Romania. Mai mult, acesta a ramas si fara permisul de conducere pentru o perioada de 4 ani.

Conform politistilor, tanarul din orasul siret a fugit de echipajele de la Rutiera, timp in care a incalcat nu mai putin de 16 reguli din Codul Rutier 2020. Drept urmare, soferul in varsta de 20 de ani a primit o amenda de 20.880 lei si s-a ales cu permisul suspendat pana in 2024.

In goana lui, tanarul a depasit viteza in localitate cu mult peste 100 km/h, nu a oprit la semnalul polististilor si a circulat pe contrasens. Pare putin, insa faptele pentru care a fost amendat au fost cumulate, iar o singura inregistrare a radarului privind viteza excesiva inseamna 90 de zile de suspendare a permisului de conducere.

Un barbat a sunat la 112 si a spus ca s-a urcat beat la volan, iar apoi s-a predat la politie
De data aceasta, soferul este din Sibiu, si dupa ce a consumat o cantitate semnificativa de bauturi alcoolice, a sunat la 112 pentru a anunta ca a condus sub influenta alcoolului. Drept urmare, a solicitat un echipaj de Politie la domiciliu, iar pentru ca acesta nu a aparut la timp, s-a urcat la volan si s-a dus la sediul Biroului Rutier.

Bineinteles, amenda va fi pe masura si va urma si un dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.