Un curier din Germania a condus 40 de ani fără permis

Un șofer din Germania a condus 40 de ani fără a avea un permis valabil. În acest timp, bărbatul în vârstă de 67 de ani a făcut livrări cu mașina.

Șoferul care conducea ilegal a fost prins de poliție în apropierea orașului Triere din Germania. În momentul în care i-au fost cerute actele, acesta a încercat să evite prezentarea lor și a arătat, în schimb, o copie a unui document falsificat în care se preciza că permisul său a fost prezentat la o altă secție de poliție.

În cele din urmă, bărbatul a recunoscut că a condus fără permis valabil de 40 de ani, timp în care a fost curier. Poliția a declarat că acesta se confruntă cu multiple acuzații, precizează Mediafax.

De-a lungul timpului, au fost raportate mai multe cazuri similare în Germania. În iulie 2020, o femeie de 69 de ani ar fi condus fără permis 39 de ani. Aceasta a fost descoperită după ce a lovit un alt autovehicul aflat într-o parcare și a fugit de la locul accidentului.

De asemenea, în 2014, jucătorul de la Borussia Dortmund, Marco Reus, a fost amendat cu 540.000 de euro după ce a fost prins conducând un Aston Martin, chiar dacă nu deținea permis de conducere.

În Germania, conducerea unui autovehicul fără permis reprezintă o infracțiune care se pedepsește cu amenzi mari sau chiar cu închisoarea. Totodată, falsificarea unui document oficial este o infracțiune pedepsită cu amendă sau până la cinci ani de închisoare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *