Un nou semn de circulație. Le dă mari bătăi de cap șoferilor în trafic. Ce indică, de fapt

Un nou semn de circulație le dă mari bătăi de cap șoferilor în trafic! Mulți dintre conducătorii auto care îl întâlnesc nu știu exact ce trebuie să facă, însă realizează că este un semn de avertizare, deoarece se află într-un triunghi roșu.

 

Un nou semn de circulație le dă mari bătăi de cap șoferilor

 

Un nou semn de circulație le dă mari bătăi de cap șoferilor. Acesta a apărut momentan în Spania, țară unde se află o mare comunitate de români. În plus, foarte mulți conaționali aleg să își petreacă concediile în Spania, așa că trebuie să știe ce semnifică acest nou indicator, pentru a nu avea probleme în trafic sau cu poliția rutieră spaniolă.

Din start, șoferii trebuie să știe că acest nou semn de circulație este unul de avertizare, deoarece este încadrat într-un triunghi roșu. În mijlocul triunghiului roșu sunt desenate două mașini negre aflate în paralel, cu două săgeți deasupra lor, care se străpung într-un anumit punct. Acest semn de circulație, care poate fi văzut în imaginea de mai jos, este amplasat pe anumite tronsoane, acolo unde șoferii fac diverse manevre în direcții diferite. Astfel, indicatorul îi sfătuiește pe participanții la trafic doar să evite accidentele auto și să respecte regulile de circulație.

Șoferii nemți, nedumeriți și ei

Un alt semn de circulație care i-a lăsat cu gura căscată pe șoferi a apărut pe drumurile publice din Germania. Mai exact, noul semn este prezent în zonele de parcare. Șoferii au rămas nedumeriți atunci când au văzut aceste semne chiar în locurile unde parcarea este interzisă.

De fapt, semnul indică locurile de parcare desemnate exclusiv pentru vehiculele de car-sharing. Prin urmare, atunci când întâlnești acest semn, înseamnă că locurile de parcare marcate sunt rezervate exclusiv pentru vehiculele de car-sharing și nu pentru ca alte mașini să parcheze.

”Semnul CarSharing este folosit ca semn suplimentar la semnul de circulație „Parken” (314 sau 315) pentru a marca locurile de parcare CarSharing. Spațiile de parcare generale de car-sharing din spațiile publice, unde fiecare vehicul de car-sharing poate fi parcat, pot fi identificate cu această combinație de indicatoare”, transmite portalul carsharing.de.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *