Un polițist a fost filmat în timp ce amenința un șofer de TIR cu pistolul

Un șofer din trafic a surprins scene șocante pe un drum dintre Arad și Pecica. Un polițist a fost filmat în timp ce a amenințat un șofer de TIR cu pistolul. Evenimentul a avut loc în a doua zi de Crăciun.

Un eveniment șocant a avut loc pe un drum dintre Arad și Pecica. Un șofer din trafic a surprins momentul în care un polițist a amenințat un șofer de TIR cu pistolul.

Un polițist a fost filmat în timp ce amenința un șofer de TIR cu pistolul

Un moment șocant a avut loc pe un drum dintre Arad și Pecica, iar un bărbat care se afla în trecere, a reușit să surpindă câteva imagini. Un polițist a amenințat un șofer de TIR cu pistolul. Acesta a scos arma și a dus-o spre bărbat, iar apoi a pus-o înapoi foarte rapid.

Polițistul i-a spus șoferului de camion să tragă pe dreapta, dar nici până în acest moment nu se știu motivele pentru care agentul a reacționat în acest fel.

Imaginile cu polițistul care l-a amenințat pe șofer au ajuns pe mai multe rețele de socializare, iar evenimentul a avut loc pe data de 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun.

Polițistul a mai fost implicat în incidente

În urmă cu mai mulți ani, polițistul a mai fost implicat în incidente. Pentru evenimentul care a avut loc în a doua zi de Crăciun încă se fac investigații.

IPJ Arad a anunțat că în aceste momente, Biroul de poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac efectuează verificări.

,,În acest momente, Birou de poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac efectuează verificări, pentru stabilirea cu exactitate a cricumstanțelor în care s-a petrecut evenimentul, în vederea luării măsurilor care se impun”, a menționat IPJ Arad.

Biroul de poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac face verificări, pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *