Un polițist din Brăila a ajuns la spital după ce mașina în care șoferița susținea examenul auto a comis un accident

Un poliţist din Brăila, examinator la proba practică pentru permisul auto, a fost grav rănit, marţi, chiar în timpul examinării, după ce maşina în care se afla a lovit un alt autoturism.

În urma accidentului a fost rănită şi o martoră, aflată pe bancheta din spate, conform News.

Potrivit IPJ Brăila, accidentul s-a produs în jurul orei 12:00, fiind implicat autoturismul unei şcoli de şoferi, în timpul examenului, care circula pe strada Griviţei.

La un moment dat, persoana aflată la volan ar fi virat la stânga, la intersecţia cu strada Apollo, lovind un alt autoturism ce se deplasa pe strada Griviţei, pe sensul opus de mers.

În urma accidentului, a fost rănit poliţistul examinator, în vârstă de 33 de ani, şi o martoră care se afla pe bancheta din spate.

Atât conducătorii auto, cât şi poliţistul examinator au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Martora a avut nevoie de îngrijiri medicale, șoferița a scăpat nevătămată

În urma accidentului rutier, poliţistul examinator a fost lovit puternic şi şi-a pierdut cunoştinţa, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, martora aflată pe bancheta din spate a autoturismului de şcoală a avut nevoie de îngrijiri medicale, în timp ce tânăra care dădea examenul pentru permisul auto a scăpat nevătămată.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fac cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care a aut loc evenimentul rutier.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.