Un român a așteptat o Dacia Spring un an şi vrea să o vândă după o săptămână: „Mor de nervi că e așa, am crezut că e wow”

Un internaut a așteptat un an să primească mașina pe care și-o dorea, însă după o săptămână de la primirea acesteia şi-a dat seama că nu se poate obișnui cu ea şi a decis să o vândă.

Românul spune că Dacia Spring lasă mult de dorit la capitolul dotări și că, în pofida investițiilor pe care le-a făcut, nu se poate adapta la mașină.

„Am Dacia Spring ridicată în 12.12.2022. Ideea e că nu mă pot adapta cu ea, nu îmi place pur și simplu. I-am luat și cauciucuri all season continental clasa consum C și aderența B, preșuri cauciuc cu margine înălțată. Are 250 km mașină. Are 2 cabluri + un cablu de 25 metri prelungire ce poate stă în medii umede.

Luneta degivranta, oglinzi electrice. Pt oferte și negocieri va aștept în privat.

Eu unul nu mă mulțumesc cu ea. Și am stat fix 1 an să vină și mor de nervi că e așa cum e. Din poveștile de aici am crezut că o să fie wow. Este doar pt că e kw la preț mic.

Sau poate unii fac livrări sau taxi cu ea și se rentează. Eu nu fac asta iar ca dotări mașina lasă de dorit pt anul 2022 din punctul meu de vedere”, este mesajul transmis de un român pe Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *