Un român a condus șapte ore până în Austria ca să-l bată pe actualul partener al fostei sale iubite

În Puch, lângă Weiz, o dispută între doi bărbați din cauza unei femei a degenerat sâmbăta trecută. Un bărbat de 31 de ani l-ar fi atacat pe noul partener al fostei sale iubite.

În seara zilei de 7 octombrie, poliția a fost chemată la un adăpost pentru muncitorii români care lucrează la cules pentru că o ceartă între doi bărbați scăpase de sub control, conform presei austriece.

Potrivit poliției, o femeie în vârstă de 27 de ani și-a anunțat telefonic partenerul, care locuiește în România, că pune capăt relației, deoarece s-a îndrăgostit de un alt bărbat. Românul disprețuit s-a urcat apoi într-o mașină și a plecat din țara sa natală spre Puch.

Când tânărul de 31 de ani a ajuns în Austria, după un drum de șapte ore, bărbatul înarmat cu un cuțit a încercat să intre cu forța în casa actualului iubit al femeii. Românul a țipat și a amenințat că își va ucide rivalul de 32 de ani. De asemenea, bărbatul a distrus o mașină care era parcată în curte. Poliția a declarat că acesta a continuat să facă gesturi necontrolate și probabil că s-a rănit cu lama de 30 de centimetri a cuțitului său.

În cele din urmă, cei doi bărbați au avut o altercație violentă. Românca în vârstă de 27 de ani a suferit un atac de panica și a leșinat după cele văzute, potrivit poliției.

Când noul partener s-a grăbit să îi vină în ajutor, bărbatul de 31 de ani și-a pus o curea în jurul gâtului și a început să își sugrume adversarul. Mai mulți muncitori care erau de față au intervenit în cele din urmă, i-au separat pe cei doi bărbați și au alertat poliția. Românca inconștientă a fost transportată la spital.

Potrivit martorilor, românul de 31 de ani ar fi aruncat anterior cuțitul. Arma a fost găsită în cele din urmă într-un tufiș de câinele polițist „Tell”.

Suspectul nu a mărturisit acuzațiile de amenințări și tentativă de omor în timpul interogatoriilor. El se consideră o victimă, Bărbatul a mărturisit doar agresiunea excesivă și deteriorarea vehiculului din curte.

Bărbatul de 31 de ani a fost dus la închisoarea Graz-Jakomini și se află în arest preventiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *