Un roman a facut peste 1 milion de km cu un Logan. Ce au descoperit apoi inginerii de la Dacia sub capota

Un model Dacia Logan a ajuns celebru pe Internet dupa ce a strabatut peste 1 milion de kilometri pe drumurile patriei. Soferul este din Ialomita, face taximetrie, iar automobilul este din anul 2007.

Un barbat din Slobozia a dat kilometrajul unui Logan peste cap. Este vorba despre Matei Anastasie, de profesie taximetrist, care a parcurs cu masina de trei ori distanta pana la Luna.

Initial, despre masina s-a aflat de pe Facebook, cand au fost publicate cateva imagini cu kilometrajul din bord, care indica 999.999 kilometri, dupa care a ajuns la zero.

Dupa ce au aflat despre performanta masinii, oficialii de la Dacia Romania l-au invitat pe proprietar la un service autorizat pentru a supune automobilul unor teste amanuntite.

Spre surprinderea lor, mecanicii au confirmat kilometrii masinii si spun ca motorul este cel original, fara sa fi fost segmentat vreodata. Mai mult, compresia era buna si egala in toate cele patru pistoane, iar cutia de viteze este de asemenea cea din fabrica.

Dacia Logan, celebra in Romania

Dupa publicarea povestii, proprietarul masinii a devenit celebru mai ales printre iubitorii de masini si din ce in ce mai multa lume l-a cautat sa vada cu ochii lor „minunea”. Pe YouYube exista chiar un vlog in care un tanar se plimba cu masina prin Ialomita si filmeaza tot traseul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *