Un şofer a fost depistat în trafic fără permis şi băut. După 6 ore a fost prins și drogat

Un bărbat a fost depistat de poliţişti în timp ce se afla fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului la volanul unui autoturism, la Vama Veche. După aproximativ şase ore, acesta a fost prins în trafic fiind sub influenţa drogurilor.

Pe numele individului, în vârstă de 43 de ani, a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

“La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 08.40, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe strada Falezei din Vama Veche, în timp ce avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice. Totodată, acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Ulterior, bărbatul a fost depistat în trafic sub influenţa substanţelor psihoactive – canabis.

″În aceeaşi zi, în jurul orei 14.20, poliţiştii l-au depistat pe bărbatul în cauză, pe strada Tudor Vladimirescu din Vama Veche, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanţelor din sânge”, conform sursei citate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *