Un șofer a vrut să-și schimbe uleiul la service, însă ce a urmat este șocant. Mecanicii au rămas singuri, dar camera de bord era pornită. Imagini virale

Imagini care fac înconjurul lumii! Un şofer a vrut să-şi schimbe uleiul la service, însă ce a urmat este şocant. Ce s-a întâmplat când mecanicii au rămas singuri?! Din fericire, camera de bord era pornită.

VIDEO AICI 

Ce a păţit un şofer care a vrut să facă un schimb de ulei la maşină

Orice conducător auto ştie că schimbarea uleiului la maşină este o procedură relativ simplă, însă ce a păţit un şofer din Statele Unite ale Americii întrece orice imaginaţie. Totul a fost făcut public pe Facebook chiar de “victimă”. Gabriel Rendo şi-a dus autoturismul la un service Northside Honda, din San Antonio, pentru un schimb de ulei, însă angajaţii de acolo i-au recomandat să înlocuiască şi lichidul de frână, cel de transmisie şi să cumpere o baterie nouă.

Bărbatul a refuzat precizând că va reveni cu maşina în service pentru reparaţiile suplimentare. Se pare, însă, că angajaţii nu au fost de acord cu cele spuse de propietar şi au efectuat toate schimburile. Desigur, costul nu a mai fost de 40 de dolari, ci de 12 ori mai mare. Mai exact, Gabriel Rendo a primit o factură de 480 de dolari, spre nemulţumirea acestuia.

Disputa s-a încheiat abia când mecanicii au reinstalat bateria veche, însă aceştia au decis să îl “taxeze” altfel pe şofer. După ce au terminat ce aveau de făcut, angajaţii au fost surprinşi vorbind între ei extrem de urât despre client. Mai mult, au hotărât să îl facă să aştepte după maşină mai mult decât era cazul. Astfel, americanul a stat mai bine de o oră pentru o schimbare de baterie care, în mod normal, nu durează mai mult de 10 minute.

Şoferul a lăsat camera de bord pornită

Gabriel Rendon a putut afla toate lucrurile acestea pentru că a fost suficient de inspirat încât să îşi lase camera de bord pornită. Supărat de comportamentul angajaţilor, bărbatul a decis să facă filmarea publică. Service-ul auto s-a ales, bineînţeles, cu o reclamă negativă pentru că filmuleţul a făcut înconjurul internetului.

https://www.facebook.com/gabriel.rendon.96/videos/10222403056055984/?t=0

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *