Un șofer beat care a produs un accident în Iași a mai băut două beri la fața locului, până la sosirea poliției

Un șofer din Iași a fost pedepsit cu zile-amendă după ce a comis beat fiind un accident, iar până la sosirea polițiștilor s-a dus să-și mai cumpere două beri, pe care le-a băut la fața locului.

Un bărbat din Iași a fost condamnat după aproape 5 ani de la comiterea unui accident rutier, în septembrie 2016, iar judecătorii au dat dovadă de clemență, deși șoferul abia se ținea pe picioare atunci când a avut loc incidentul și a continuat să bea alcool și până la sosirea polițiștilor, scrie Ziarul de Iași.

Bărbatul se afla la volanul unui Mercedes, iar la un moment dat a intrat într-un Fiat Punto care circula regulamentar, proiectându-l într-o autoblindată.

Polițiștii din Miroslava chemați la fața locului au sesizat că șoferul vinovat emana halenă etilică, iar la testarea cu etilotestul au găsit o alcoolemie de 1,24 la mie în aerul expirat, care avea să se dovedească una de 2,7 la mie în sânge.

Mai mult, șoferul autoblindatei a declarat că șoferul a coborât din mașină clătinându-se, ”având privirea tulbure şi spunând că se duce să mai bea o bere“.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *