Un şofer cu Tico i-a uimit pe poliţiştii care filmau cu radarul pe DN1

Un şofer cu Tico i-a uimit pe poliţiştii care filmau cu radarul pe DN1, în localitatea Bărcăneşti din judeţul Prahova, iar pe lângă viteză, poliţiştii au avut parte şi de o altă surpriză când l-au tras pe dreapta.

Şoferul cu Tico a fost surprins, ieri după-amiază, de poliţiştii rutieri care supravegheau cu radarul traficul pe DN1.

Agenţilor nu le-a venit să creadă când au descoperit că şoferul cu Tico, care avea şi o pasageră în dreapta, circula cu peste 100 de km/h, în localitate.

Pentru viteza cu care a fost surprins, şoferul, un tânăr de 24 de ani, din Bucureşti, ar fi rămas fără permisul de conducere, însă când l-au tras pe dreapta poliţiştii au înţeles motivul pentru care tânărului nu îi păsa de viteza cu care circula.

„În cursul acestei seri, polițiștii din cadrul  Biroului Drumuri Naționale și Europene Prahova, în timp ce își exercitau atribuțiunile de serviciu, au depistat în trafic, în localitatea Bărcănești, un autoturism marca Tico care circula cu viteza de 104 km/h.

Fiind oprit pentru control, a fost identificat conducătorul auto, iar în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, acesta nu deține permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *