Un șofer de 19 ani era să dărâme o casă. A intrat cu mașina pe fereastra locuinței în care se afla o familie cu doi copii

Un șofer de 19 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a trăit spaima vieții lui. Tânărul a fost la un pas să dărâme o casă din localitatea Ciocănești, județul Dâmbovița, după ce a pierdut controlul direcției și a intrat cu mașina în peretele imobilului.

Potrivit informațiilor obținute de reporterul Observator Claudiu Loghin, în momentul impactului, în casa lovită de mașina condusă de tânărul de 19 ani se aflau doi copii și părinții lor.

La locul accidentului au fost mobilizate echipaje de la Garda Răcari cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și de la Detasamentul Titu o autospecială de descarcerare. În mașina tânărului de 19 ani se afla și un pasager, de 20 de ani, care a refuzat examinarea medicală.

Inițial nu au fost anunțate persoane rănite în accident, însă la fața locului, paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale șoferului de 19 ani care a suferit un atac de panică, după accident.

Ulterior, paramedicii de pe echipajul SAJ au examinat și o fetiță, care se afla în casă în momentul impactului, și care avea o escoriație la nas.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *