Un șofer de camion a fost prins, în Germania, cu 48 de kilograme de heroină asupra sa

Pe Autostrada 6, lângă Ilshofen, poliția rutieră a oprit un șofer de camion care s-a dovedit că se afla sub influența cocainei la volan. Ulterior, anchetatorii fac o descoperire remarcabilă.

Anchetatorii au fost pe urmele unui șofer de camion, în vârstă de 42 de ani, care transporta 48 de kilograme de heroină în camionul său. După ce l-au oprit vineri, 8 mai, poliția a decoperit că șoferul camionului avea asupra sa mai multe grame de cocaină în cabină, potrivit presei locale.
După cum relatează oficialii, martorii au alarmat poliția, deoarece șoferul camionului italian punea în pericol traficul din cauza stilului său de conducere. Se pare că ar fi comis un accident după care a părăsit locul faptei.
Din acest motiv, camionul a fost oprit și verificat de poliție. Oficialii au descoperit că șoferul, în vârstă de 42 de ani, era sub influența drogurilor, un test confirmând acest lucru. În timpul percheziționării ulterioare a camionului, poliția a descoperit mai multe grame de cocaină în cabină.

Poliția a percheziționat, apoi, întreaga remorcă. Un câine a dat de urma a proximativ 48 de kilograme de heroină. Ele au fost ascunse într-un spațiu de depozitare sub zona de încărcare. Drogurile aveau o valoare de mai multe milioane de euro.
Șoferul a fost arestat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *