Un șofer de taxi s-a urcat cu mașina pe pârtie, în Caraș-Severin, ca să lase un client: „Cu cât îl duc mai departe, cu atât e mai profitabil pentru mine”

Un șofer de taxi a ignorat orice semn de circulație și a ajuns cu mașina în zona pârtiei de schi, din stațiunea Muntele Mic, în județul Caraș-Severin. Bărbatul a fost surprins de salvamontiși și, întrebat de aceștia de ce a urcat cu mașina până acolo, le-a spus că „cu cât duce mai departe pe client, cu atât este mai profitabil”.

Jandarmii montani au surprins șoferul, care a ignorat indicatoare care restricționează accesul autoturismelor în zona pârtiilor de schi și a pătruns în zona de agrement a stațiunii cu masina, motivând faptul că desfășoară activități în regim de taxi și că are dreptul de a-și lăsa clienții oriunde.

A ajuns cu taxiul pe pârtia de schi

Jandarmii montani l-au amendat cu suma de 1000 de lei și i-au impus să scoată mașina din zona pârtiei de schi pentru evitarea oricărui eveniment nedorit.

„Cu cât îl duc mai departe pe client, cu atât este mai profitabil pentru mine”, a fost răspunsul pe care l-a avut taximetristul în fața autorităților.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *