Un şofer de TIR angajat în România, descoperit de poliţiştii germani că se află pe traseu de patru luni. Bărbatul doarme de atunci doar în cabină

Poliţiştii germani, care au oprit un şofer de TIR angajat în România, pe autostrada A9, în apropiere de Berg, districtul Hof, Bavaria, au aflat cu surprindere că acesta se afla pe drum de la mijlocul lui septembrie 2020.

Pe drum de patru luni fără odihnă
Firma românească, obiectul unei anchete
De atunci, bărbatul, un cetăţean turc, nu a mai avut perioade de odihnă în afara cabinei sale.

În plus, şoferul le-a mai spus oamenilor legii că intenţiona să îşi continue drumul în acest mod încă patru luni. Poliţiştii fac acum cercetări şi în privinţa firmei care l-a angajat.

Tiristul, în vârstă de 39 de ani, onorează constant comenzi pe traseul între Germania şi Austria. Iniţial, şoferul a fost oprit pentru că depăşise viteza legală în zona numită Saaleabstieg, cu 31km/h. A primit o amendă contravenţională, dar în curând oamenii legii aveau să descopere adevăratele nereguli, scrie TV Oberfranken.

Șoferul a fost oprit de agenți pentru că avea 31 km/h mai mult decât era limita de viteză pe așa numitul „Saaleabstieg”, o porțiune dificilă de autostradă.

Firma românească, obiectul unei anchete

A primit pe loc o amendă contravențională, dar la un control amănunțit polițiștii au descoperit nereguli mai grave.

Firma românească este acum cercetată pentru că a încălcat regulile şi drepturile în vigoare ale şoferilor.

Acest incident nu este însă singular. De la începutul lui decembrie 2020, au mai fost patru icidente de acest tip.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *