Un șofer de TIR bulgar nu mai are voie să intre 15 ani în România. A închis vama Giurgiu cu apelul lui la 112

Un apel la 112 a închis două ore complet vama Giurgiu, sâmbătă noaptea. Un șofer de TIR bulgar a sunat la numărul de urgență și după verificări a primit interdicție de a mai intra în România timp de 15 ani, relatează pe pagina sa de Facebook jurnalistul Ovidiu Oanță.

Sâmbătă imediat după miezul nopții un camionagiu bulgar care aștepta la rând pentru a intra în Vama Giurgiu și a trece apoi la Ruse a sunat la 112 și a anunțat că în clădirea punctului de frontieră a fost pusă o bombă. Imediat s-a decis închiderea completă a punctului vamal și au fost chemate trupele speciale ale SRI. Practic, nimeni n-a intrat și nimeni n-a ieșit din România pe la Giurgiu timp de mai bine de două ore, cât timp pirotehniștii au căutat bomba. A fost însă vorba despre o alarmă falsă, iar poliția a trecut imediat la identificarea celui care sunase la 112. Șoferul a fost găsit în cabină, în coada de camioane, și reținut, dar eliberat după audieri. “La data de 7 noiembrie a.c., Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un cetățean bulgar, cu privire la faptul că în Vama Giurgiu este o bombă. În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care a fost identificat apelantul, un bărbat de 50 de ani, conducătorul unui autocamion care se afla pe sensul de ieșire din țară.
Citeşte întreaga ştire: Un șofer de TIR bulgar nu mai are voie să intre 15 ani în România. A închis vama Giurgiu cu apelul lui la 112

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că cele sesizate nu se confirmă, fapt pentru care cetățeanul bulgar a fost sancționat contravențional conform OUG 34/2008, cu amendă în valoare de 4.000 de lei”, a informat IPJ Giurgiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *