Un șofer de TIR care gătea în cabină a luat foc când amesteca în mâncare. Camionul s-a făcut scrum în parcare, în Germania

Un incendiu a făcut scrum un camion, într-o parcare din Germania, iar șoferul a ars și el, după ce a luat foc în timp ce gătea în cabină și mesteca în mâncare, scrie ediția online a cotidianului regional german Hessische Niedersächsische Allgemeine.

Poliția germană a făcut publice, luni, mai multe detalii despre incendiul care a mistuit duminică un camion, în parcarea Quillerwald, de pe A7 din apropiere de Kassel și în care a fost rănit foarte grav șoferul, care a suferit arsuri pe o mare suprafață a corpului.
Aceasta a declanșat el însuși incendiul, folosind o butelie cu gaz în cabină. A fost rănit grav în incendiu, dar rănile nu au pus viața sa în pericol. A fost dus la spital și e cercetat pentru un incendiu declanșat din neglijență.
Potrivit pompierilor, camionul a ars duminică, 8 noiembrie 2020, în jurul orei 14:00, iar la sosirea lor cabina și semiremorca erau deja aprinse. Șoferul din Ucraina, în vârstă de 59 de ani, pregătea mâncarea pe un primus cu gaz, în cabina șoferului, când a izbucnit incendiul. Abia a reușit să scape din flăcări, dar a suferit arsuri extinse pe partea superioară a corpului. Un alt șofer de camion a încercat în zadar să ajute la stingerea incendiului.
Camionul a ars în întregime și fumul gros s-a văzut de la kilometri distanță, după cum arată fotografiile publicate pe rețelele de socializare. 42 de pompieri au avut nevoie de 5.000 de litri de apă pentru a stinge incendiul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *