Un șofer de TIR scăpat cu avertisment, în Timiș, a scris în procesul-verbal: „În caz contrar, promit că voi preda permisul din proprie inițiativă”

Un tânăr șofer de camion a scăpat ca prin urechile acului fără să-i fie suspendat permisul, după ce pe o autostradă din județul Timiș a fost surprins conducând neregulamentar. El a semnat în procesul-verbal de contravenție promițând agentului care i-a dat avertisment că va preda singur permisul polițiștilor, dacă nu va conduce regulamentar de-acum înainte.

Imaginile au fost filmate de agentul de la poliția autostrăzi Valer Kovacs și postate pe contul lui de Facebook. Totul s-a întâmplat pe 17 mai, când polițistul i-a făcut semn unui camionagiu să-l urmeze de pe autostradă într-o zonă de odihnă. Când a deschis portiera de la cabina camionului, s-a putut vedea că șoferul conducea desculț și nu purta centură de siguranță. El a încercat să se scuze și să explice situația. I-a spus agentului că tocmai se aplecase în dreapta tabloului de bord ca să ia o sticlă de apă și să bea.

Citeşte întreaga ştire: Un șofer de TIR scăpat cu avertisment, în Timiș, a scris în procesul-verbal: „În caz contrar, promit că voi preda permisul din proprie inițiativă”. VIDEO

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *